Осемгодишно дете си отиде! Що за хора си играят с

...
Осемгодишно дете си отиде! Що за хора си играят с
Коментари Харесай

Ники Кънчев със смразяващ коментар за убитото в Мездра дете и стрелеца от Ловеч

Осемгодишно дете си отиде! Що за хора си играят с пушка в наличието му?! Това е сериозен белег за обществото, културата му, възпитанието му и прочие Това съобщи радио и тв водещият Ники Кънчев в ефира на Нова тв във връзка

Той разяснява и. "Много случайности има в живота, само че в тази ситуация някой е извадил оръжие и го е взел на площада, където има доста хора. Или алкохолът им е допълнително или би трябвало по-сериозно да се замислим за възпитанието на децата, културата, наказванията и всичко, за което живеем ", сподели Кънчев.

Тв водещият разяснява и

"Казва се, че обществените мрежи са отговорни. Моята версия е друга. Тези натрупвания, в това число и при нас, че всичко е нагласено, че "Биг Брадър " се знае кой ще го завоюва още преди да стартира - всичко това са наслагвания. Посегнаха върху светинята на тяхната народна власт, а приказваме, че техните правила са над всичко. Те са образец за народна власт... ", сподели той.

По думите на Кънчев хората гледат от филмите в Холивуд. "Хората желаят може би да живеят вълнуващо под някаква друга форма. Те знаят, че някъде там има прикрит кардинал, който управлява нещата за Белия дом или за нашия парламент. Твърди се, че в "Стани богат " има екип от психолози, които те следят, и съгласно това ти дават нов въпрос ", съобщи тв водещият.

"Съжалявам, но това доста ме жегна. 8-годишно дете да бъде убито! Уау ", възмути се още веднъж Кънчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР