Осем затворници са хоспитализирани след бунт в затвор в Северна

...
Осем затворници са хоспитализирани след бунт в затвор в Северна
Коментари Харесай

Масов бой и бунт в калифорнийски затвор

Осем пандизчии са приети в болница след протест в затвор в Северна Калифорния, предава CNN, като се базира на източници от изправителното заведение.
Общо към 50 още лишени от независимост имат леки контузии, за които са получили помощ от медицинския личен състав на пандиза.
Инцидентът се е случил малко след 11 часа локално време, когато към 200 пандизчии са се сбили в двора на Поправителното образователно заведение в Соледад, южно от град Сан Хосе, оповестяват управляващите.
Когато пандизчиите не са изпълнили заповедите на надзирателите, управляващите са употребявали химически сътрудници и несмъртоносни оръжия. Освен това защитата на пандиза е произвела девет предупредителни изстрела, с цел да приключи случая, само че това е спряло единствено една група от лишените от независимост.
Първоначално втората група отхвърля да извърши заповедта да легне на земята, само че 12 минути по-късно идва подкрепление и пандизчиите биват принудени да създадат, каквото им е казано.
Осемте приети в болница пандизчии получиха пострадвания, в това число прободни рани, порязвания и синини в региона на главата, шията и торса, оповестиха от отдела за корекции. Те са в устойчиво положение.
По време на безредиците не са потърпевши чиновници на пандиза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР