Осем общински ДКЦ-та правят антигенни тестове в столицата. Те са

...
Осем общински ДКЦ-та правят антигенни тестове в столицата. Те са
Коментари Харесай

Осем общински ДКЦ в София правят антигенен тест - списък с адреси и телефони |

Осем общински ДКЦ-та вършат антигенни проби в столицата. Те са безвъзмездни за пациентите, ориентирани от персоналния си доктор и със признаци. 

При потребност се вършат и кръвна картина и рентген, които да оказват помощ на персоналния доктор да продължи лекуването. Граждани, които желаят да си създадат антигенен тест, само че са без признаци, го заплащат. 

За 2 дни COVID-кабинетите в общинските ДКЦ-а са създали 462 антигенни теста, заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова във фейсбук. Тя разгласява и лист с телефоните и работното време на коронавирус зоните в общинските ДКЦ. 



Всяко от лечебните заведения би трябвало да разгласява на страницата си съответна информация за метода, по който ще се реализира работата в коронавирус кабинета. 

Ето инструкциите на 22 ДКЦ: 

Личният Ви доктор би трябвало да изпрати e-mail на [email protected] или SMS на Вашия телефон със следното наличие: трите Ви имена, Вашето ЕГН, телефонен номер на персоналния доктор, e-mail на персоналния доктор. 

В дежурния кабинет на лечебното заведение ще Ви бъдат оказани следните услуги: измерване на температура; премерване на кислородното засищане на кръвта; бърз антигенен тест за COVID-19;
проучване на кръвни индикатори – ПКК (пълна кръвна картина най-малко 8 показателя) и CRP; при потребност ще бъде направена рентгенова фотография на бял дроб.

Вие не изчаквате резултатите. Те ще бъдат предоставени на персоналния Ви доктор посредством e-mail-а, който е показал, в границите на 1 час от Вашето посещаване. Личният Ви доктор ще се свърже с Вас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР