Осем града и нов албум с единайсет нови песни !УДИВИТЕЛНИ

...
Осем града и нов албум с единайсет нови песни !УДИВИТЕЛНИ
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне

Осем града и нов албум с единайсет нови песни "!УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? " - това са планували музикантите за срещите си с публиката през юни и юли. Пилотният сингъл " Заедно сами " към този момент се завъртя в радио ефира, а видеото към песента е снимано с новаторската 360 градусова селфи камера, при която фенът има опция самичък да избира ъгъла на гледане с мишката на компютъра си или с превъртане на пръста по екрана на телефона си. Песента носи присъщия за групата китарен саунд и позитивизъм, комбиниран с филофски дълбочини в лириката.

Музикантите споделят: " Преди да стартираме записите на албума, взехме решение да представим множеството нови песни по време на зимните си концерти. Публиката ги чуваше за първи път и по нейната реакция избрахме кои да са синглите. В " Заедно сами " хората се включваха мигновено в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви съмнения. Следващиите два сингъла са на песните " Въпроси " и " Оцет ли пи, лимон ли яде ", това решение още веднъж е инспирирано от хората пред нас. "

!УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? ще се появи на физически притежател през май. Следва гастрол на “Обичайните обвинени ” в Лондон на 10 май и началото на лятното им турне в края на юни. То ще започва на 27 юни в Арена Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще завърши в Stroeja Open Air в София. Билетите за всички събития към този момент са в продажба.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР