Осем души са задържани при специализирана полицейска акция, проведена вчера

...
Осем души са задържани при специализирана полицейска акция, проведена вчера
Коментари Харесай

Полицейска акция се проведе в област Плевен, има осем задържани

Осем души са арестувани при профилирана полицейска акция, извършена през вчерашния ден в област Плевен. Образувани са осем бързи и едно досъдебно произвеждане. За това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР), представени от Българска телеграфна агенция.

По време на спецоперацията са тествани 402-ма души и 243 моторни транспортни средства. Извършени са инспекции на 12 пункта за черни и цветни метали, шест заложни къщи, девет автоморги, автосервизи и депа, на 14 питейни и увеселителни заведения и 20 търговски обекта. В региона са регистрирани 10 закононарушения, свързани с опиатите и нарушавания на Закона за придвижване по пътищата.

Материалите от профилирана акция са докладвани в Районна прокуратура – Плевен по подготвеност, допълват от полицията.

Проведената акция е ориентирана към противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред. В нея са включени чиновници на всички районни ръководства, " Криминална полиция ", " Икономическа полиция ", " Пътна полиция " и " Охранителна полиция " при регионалната дирекция.

Подпомогнати са от Държавно горско стопанство. Основните акценти в инспекциите са свързани с закононарушения против личността и собствеността на жителите, кражбите, противопоставяне на притежанието и разпространяването на опиати, разпространяването на контрабандни артикули, надзор на водачите за недееспособност, ръководство след приложимост на опиати и алкохол, както и за съблюдаване на скоростните режими, прибавят още от полицията в Плевен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР