Осем американски щата заедно с главния прокурор на Ню Йорк

...
Осем американски щата заедно с главния прокурор на Ню Йорк
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Криптопартията "Продължаваме промяната" търси спасителния си кораб

Осем американски щата дружно с основния прокурор на Ню Йорк и английски служби проверяват криптосхемата у нас, в която виждаме и хора от „ Продължаваме промяната “. Техният някогашен народен представител Александър Рашкиев е бил нает в тази компания. 179 000 от 221 000 общи дарения са направени към техния съдружен сътрудник и свещена крава „ Демократична България “ от чиновници на „ Нексо “ “. Това разяснява пред bTV „ Тази заран “ Георг Георгиев от ГЕРБ. Тази компания е обвързвана и с транзакции към Руската федерация, уточни още той.



„ Продължаваме промяната “ са генерирали над 1 млн. лв. от дарения и нямат нито ред доклад по какъв начин тези средства са постъпили. Най-прозрачната и най-почтената партия не дава пояснения. Трудно е моралът да идва от хора, които пет пъти са си сменяли партията, съобщи Георг Георгиев, като посочи, че от 18-годишен е в политиката и в партия ГЕРБ.

Цялата партия на „ Продължаваме промяната “ е облачна и крипто. Превърнаха се във фабрика за илюзии, продават се фантазии на обществото. Къде са танкерите с газ и евтиният ток, запита той.

Най-проваленият министър-председател на прехода е Кирил Петков, а в този момент се появиха сведения, че някогашният финансов министър Асен Василев, може да е правил някакъв тип ходатайство сред " Нексо " и " Борика ", разяснява Георг Георгиев.

Относно третия мандат, който отиде при Българска социалистическа партия, депутатът от ГЕРБ съобщи, че Бойко Борисов няма проблем да се срещне с който и да е и ще подходи почтително към Корнелия Нинова.

Тази среща няма да бъде обект на пазар и пазарлък, както беше при „ Продължаване смяната “. Надявам се, че това, което Българска социалистическа партия предложи, да бъде оптимално транспарантно. От дистанцията на времето виждам, че ние можехме да бъдем още по-диалогични към нашия мандат, само че хора, които се занимават с криптосхеми, не могат да схванат, когато различен се пробва да направи нещо положително. Те сега търсят своя избавителен транспортен съд. И даже назовават " тиня " и " каскети " международната преса, сподели още Георг Георгиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР