Осъзнавам, че съм от дебилните българи и му благодаря на

...
Осъзнавам, че съм от дебилните българи и му благодаря на
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Осъзнавам, че съм от дебилните българи

" Осъзнавам, че съм от дебилните българи и му благодаря на проф. Христов. До преди ден-два не съм погледната един документ, обвързван с делото. Сега видях прекомерно доста неточности и погрешни неща и се надявам идващите съдии да ги видят и да се почисти името ми. "
Това съобщи в изявление за bTV Анита Мейзер.
" Ние си бяхме страхотна двойка - той с неговите мускули, аз с моите силикони ", заключи Мейзер.
В пояснение за случая, при който брачният партньор ѝ Николай Димов загуби живота си Мейзер сподели:
" Ники имаше ужасно его и по никакъв метод не можеше да го накара да прави нещо, което не желае. Не зная дали ще изляза жива и здрава, а да си отида от този свят невиновна за убийството. Каквото ме накара той – това съм направила. Когато обичаш един човек, ти не мислиш, че може да се случи нещо. Коя естествена жена би желала да се окаже, че се случва най-фаталното. За него това бяха най-елементарни найлончета и той искаше да си направи опит. Не желая да влизам в детайлности, тъй като следват още две каузи. Той си е мъжага, искаше да се показа по най-хубавия метод. Тук ме вържи, там ме вържи и стана най-голямата пакост. "
Направих безусловно всичко, което можех да направя.
Не можах да го оплача по метода, по който желаех да го направя. Не зная за какво Господ реши да се случи навръх мен. Роднините му се пробват да наложат в съзнанието на общество, че аз съм го умъртвила, сподели още Мейзер.
" Каквото той ме накара – това направих. Не звъннах три часа на полицията, тъй като се опасявах от сестра му. Ако бях в Америка щях да звънна, тъй като вярата ми беше 100%. А сестра му има връзки на всички места и се уплаших. Няма по какъв начин да го убиеш Николай Димов. Принудих се да се призная за отговорна. Пет месеца откачих в ареста ", добави още тя.
Мейзер сподели, че прокурор ѝ е споделил, че в случай че се признае за отговорна 99% ще получи условна присъда.
Освен това някогашната Мисис България показа, че е мислела да направи опит за самоубийство с хапчета.
Анита отхвърли и това, че е предложила рушвет на служителите на реда:
" Аз като съм му ги дала, той за какво не ги е взел. Къде са моите пари от сейфа ми? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР