Осъзнах, че животът е единствената ни възможност да бъдем себе

...
Осъзнах, че животът е единствената ни възможност да бъдем себе
Коментари Харесай

Робът разкрива истинската цел на съществуванието ни

Осъзнах, че животът е единствената ни опция да бъдем себе си.
Прикован на легло след ужасна злополука, парализирала цялото му тяло, разказвачът не е в положение да комуникира със заобикалящите го. Откъснат от фамилията и приятелите си, той стартира вътрешен разговор с духовния си лидер – диалог, който го повежда в странствуване към себепознанието и в последна сметка го води до ново схващане и схващане на същинската му същина.
Написана с вълнуваща елементарност, тази книга сигурно ще ви плени и въодушеви. А тези, които желаят да схванат за какво толкоз доста хора са нещастни или считат, че не са постигнали задачите си, или пък усещат дълбока празнина в живота си и не могат да намерят обич без спорове, ще открият отговори на всички тези въпроси.
Робът е манифест за живота. Чрез нея доближаваме до по-дълбоко схващане на безконечните житейски истини, по какъв начин да преодолеем възприятието за виновност и да прозрем същинския смисъл на любовта.
Робът разкрива същинската цел на съществуванието ни и тя не е обвързвана с триумфа, с публичното самопризнание и с трупането на благосъстояния, а с насладата, любовта и покоя.
Робът цели да раздруса, да предизвика и да пробуди читателя. Макар на моменти да е мъчителна, в последна сметка това е въодушевяваща и дълбока книга, способна да промени живота ви.
Ананд Дилвар е създател на ретрита Вижън Куест във Вале де Браво, Мексико, където споделя своята Революция на съзнанието с хиляди гости. Ананд Дилвар постоянно приказва за Революцията на съзнанието по малкия екран и радиото в Мексико, където Робът е текст, който се учи в университета
Отдавнашният интерес на създателя към техниките за израстване са го отвели допълнително от осемнадесет страни за срещи с духовни учители от разнообразни обичаи.
Той е почитател на ученията на Ошо и създател на центъра Вижън Куест във Вале де Браво, Мексико – медитационен център, в който от над петнадесет години организира ретрити, семинари и конференции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР