Oсъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X бяха представени преди дни

...
Oсъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X бяха представени преди дни
Коментари Харесай

adidas представи осъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X

Oсъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X бяха показани преди дни на тонизиращо, утринно събитие, отдадено на бягането. Ивентът се организира във фитнес клуб Fit City, а интензивно в него участваха 25 представители на водещи печатни и електронни медии. Те тичаха с професионални спортисти: Надя Младенова, народен играч по карате Шотокан и международен първенец в категория 55 кг., силов и кондиционен треньор; Мартин Гаджев, троент републикански първенец по кикбокс и създател на първата българска академия по фитнес и спорт BFS Academy, професиoналният инструктор от Orange Fitness Николай Кирилов, Ангел Караиванов, международен и европейски първенец по граплинг, нееднократен народен първенец по битка, граплинг, ММА и сумо, с повече от 15 години опит в професионалния спорт, изявения участник в редица маратони и надпревари Калин Стоянов и Живко Стоименов, професионален ММА войник.
 adidas показа нова сбирка @@@
Дизайн методът за пролет/лято 2018 се базира на нови характерности, които са въодушевени от най-хубавото от предходните модели UltraBOOST. В модела UltraBOOST вентилационните отвори на истинския UltraBOOST са сложени още веднъж в горната част, в основните за потенето на крайници зони – в предната част на обувката. Комбинирайки това с новоразработения състав на PrimeKnit, планиран да понижи разтягането и обезпечи на бегачите първокласно напасване и спомагателна непоклатимост, напълно новите UltraBOOST са в действителност неповторимо предложение. Силуетът се отличава и с високотехнологичния Fit Counter, вграден в петата и допускащ свободно придвижване на ахилесовото сухожилие, до момента в който вградената междинна част на подметката от BOOST, обезпечава на бегачите адаптивност, омекотяване и възвръщане на силата.
 adidas показа нова сбирка @@@
Моделът UltraBOOST X комбинира най-хубавото от силуетите за тичане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които структурата е по-събрана, с цел да обезпечи на модела по-елегантна дамска хармония. Смесвайки дизайна с модерните женски дизайн специфики, в това число Adaptive Arch (гъвкав свод), който разрешава на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко ходило, до момента в който се движи в синхрон с бегача, UltraBOOST X подсигурява жанр и функционалност. Интегрирана особено моделирана междинна част на подметката от BOOST добавя дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на обособените детайли да работят в синхрон, с цел да обезпечат по-добра непоклатимост и омекотяване. 3D Sculpted Heel Counter (триизмерно моделираната пета на обувката) също е проектирана да разреши гладко отвесно придвижване на ахилесовото сухожилие. Събитието за следващ път сподели, че аdidas е име, което на всички езици може да се преведе и с една-единствена друга дума: спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР