Осъждането на Хънтър Байдън във вторник по федерални обвинения за

...
Осъждането на Хънтър Байдън във вторник по федерални обвинения за
Коментари Харесай

Има ли значение присъдата на Хънтър Байдън за притежание на оръжие за гласоподавателите в САЩ?

Осъждането на Хънтър Байдън във вторник по федерални обвинявания за владеене на оръжие, след дни на мръсни показания за навиците му към опиати, бележи още един драматичен поврат в фамилната история на Джо Байдън.

Но това идва и в нежен миг за президента демократ, до момента в който той се състезава да хване своя републикански противник в тазгодишната конкуренция за Белия дом – Доналд Тръмп, който също към този момент е наказан нарушител.

Първоначалното признаци демонстрират, че гласоподавателите не са склонни да оставят присъдите да решат избора им за президент, макар че и двете партии се пробват да се възползват от присъдите или да ги минимизират.

„ Доколкото Байдън има проблеми, и несъмнено, той има доста, мисля, че става въпрос доста повече за възрастта му, усещанията за представянето му и инфлацията “, сподели Кайл Кондик от Центъра за политика на Университета на Вирджиния. близо две трети от гласоподавателите в Съединени американски щати споделиха, че процесът против него няма да има отношение към техните гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР