Осъденият наркобос Атанас Георгиев-Гаргата използва нестабилната ситуация в държавата, за

...
Осъденият наркобос Атанас Георгиев-Гаргата използва нестабилната ситуация в държавата, за
Коментари Харесай

Гаргата завзема нови територии на пазара на дрога със скандални партньори

Осъденият наркобос Атанас Георгиев-Гаргата употребява нестабилната обстановка в страната, с цел да развива незаконния си бизнес и в София, научи БЛИЦ от свои източници в оперативните служби.

Престъпният необут бе приет за отговорен по обвиняване в наркоразпространение в няколко огромни български града, само че защото присъдата му още не е влезнала в действие, той се пробва да завзема нови територии. Според наши източници в Министерство на вътрешните работи, към бандата на Гаргата са се включили и Пифовете, които са тясно профилирани в лихварството.

През последните месеци в районните ръководства в столицата са зачестили сигнали за пребити младежи, на които новите сътрудници раздавали дребни суми с големи лихви. Когато взелите заеми не можели да се издължат в точния момент били причаквани пред домовете им и грубо пребивани. Честа процедура били и похищенията върху колите на длъжниците, някои от които били подпалвани.

Пифовете подсетиха скандално за себе си през април м. година, когато дружно с група въоръжени дебеловрати мъже нападнаха столичен офис в квартал " Разсадника ". Тогава последваха няколко ареста, след които обаче не последваха задълбочени следствия.

Според източници в Министерство на вътрешните работи, Гаргата се пробва да притегли Пифовете в смъртоносния бизнес с продажба на дрога. За да се нагнети в допълнение обстановката в страната хора от силовите структури изпращали яки мъжаги с черни облекла и на митингите против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев, който пое кръстоносен поход против проведената престъпност и си сложи за цел да ликвидира наркоразпространението.

Всеизвестен факт е, че даже най-слабата страна е по-силна от най-могъщата мафия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР