Осъденият на 4 г. затвор за изнудване „политик” Веселин Марешки

...
Осъденият на 4 г. затвор за изнудване „политик” Веселин Марешки
Коментари Харесай

Весо Марешки се прави на Вълко Червенков – премята най-наивните избиратели /осъденият политик щял да пусне бензин под 2 лв./

Осъденият на 4 година затвор за изнудване „ политик” Веселин Марешки се прави на Вълко Червенков, с цел да притегли най-наивните гласоподаватели.
Този извод на прави журналистът Иван Бакалов в собствен коментар, оповестен в обществените мрежи.
Бензинджията-аптекар дава обещание горива под 2 лв. на неговите бензиностанции, в случай че „ му гласуваме “.
Ето цялостния текст на Иван Бакалов:
Марешки дава обещание от името на своята коалиция, че в случай че дойдат на власт: „ Никой в България няма да види цена на гориво започваща с „ 2 “…. Цените трябвало да са под 2 лв..
Всемогъщият Марешки, който се бори да мине 4% и да влезе в Народното събрание, разчита на най-наивната част от гласоподавателите.
Може ли Марешки да пребори пазарните цени на петрола в света? Може ли да смъкна акцизите, които са в целия Европейски Съюз (и в България акцизът е най-нисък всред страните членки)?
Той, в случай че желае, може да подарява бензин на своите бензиностанции и да раздава и по левче на литър… И тия обещания ги дава капиталист като него.
Такива обещания е давал Вълко Червенков през 1950 година, и дори ги е осъществявал – намалявали са цените. Пък Марешки другояче приказва срещу комунистите…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР