Осъден за изнасилването на 9 непълнолетни британски момичета подаде заявление,

...
Осъден за изнасилването на 9 непълнолетни британски момичета подаде заявление,
Коментари Харесай

Изнасилвач иска права над детето на жертвата си

Осъден за изнасилването на 9 малолетни английски девойки подаде заявление, за наставнически права над детето на една от жертвите си, заяви английският "Дейли Мейл ".
Скандалният случай е от печално известния английски град Ротерам. Преди време стана ясно, че 1600 изнасилвания, осъществени от пакистанци и араби, са били прикривани в продължение на години от локалната полиция.
Причината? Да не бъдат упрекнати униформените в "расизъм ".
Аршид Хюсеин - предводител на незаконна формация в града, изнасилил Сами Удхаус, когато тя била на 15 години. Въпреки шока, младото момиче решило да роди детето. Хюсеин не е бил вписан като татко в акта за раждане на детето.
В момента изнасилвачът лежи 35 години за още 8 изнасилвания. И решил да подаде иск за наставнически права над детето на Сами.
"Като жертва на обезчестяване на мен ми обявиха, че той има права. А моите права къде са - да ми сервират на тепсия изнасилвача ми! И той да се среща с детето ми! На какво може да го научи ", недоволства Сами.
Тя се бори интензивно да бъде изменен закона, съгласно който наказани за обезчестяване могат да виждат децата на жертвите си.
Скандалът стана още по-голям, когато стана ясно, че общинския съвет на Ротерам е посъветвал изнасилвача да подаде молба и да търси правата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР