Осъден е на една година и шест месеца лишаване от

...
Осъден е на една година и шест месеца лишаване от
Коментари Харесай

Наркодилър се споразумя с прокуратурата

Осъден е на една година и шест месеца отнемане от независимост при непоколебим режим и санкция в размер на 10 000 лв.

Окръжен съд – Русе утвърди съглашение сред прокурор от Окръжна прокуратура - Русе и бранителя на обвинения И. Б., с което последният се призна за отговорен в наркоразпространение.

Обвиняемият е на 39 години, български жител, осъждан, незает. На 18.03.2022 година в гр. Русе, в изискванията на рисков рецидив, без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – по 5 грама метамфетамин и хероин на обща стойност 556,59 лева

Окръжен съд - Русе счете, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено, а наказателното произвеждане – прекъснато. За осъщественото закононарушение И. Б. одобри да му бъде наложено наказване отнемане от независимост за период от една година и шест месеца при непоколебим режим и санкция в размер на 10 000 лева Приспаднато е времето, през което е бил в ареста от 18.03.2022 година Иззетите от обвинения негови 5бр. електронни везни и мобилен телефон Huawei P40 lite със СИМ-карта са отнети в интерес на страната, защото са били предопределени за осъществяване на закононарушението.

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР