Орлите гостуват в Прищина Лудогорец започва поредния си, 12-и европоход

...
Орлите гостуват в Прищина Лудогорец започва поредния си, 12-и европоход
Коментари Харесай

Как ще стартира Лудогорец в Шампионската лига

" Орлите " гостуват в Прищина

Лудогорец стартира следващия си, 12-и европоход в клубните шампионати на УЕФА. Първият противник по пътя към групите на Шампионската лига е Балкани (Косово). " Орлите " ще гостуват в Прищина, а на 19 юли ще одобряват този противник на " Хювефарм Арена " в Разград.

БАЛКАНИ - ЛУДОГОРЕЦ (ДНЕС, 21,45 ЧАСА)

На стадиона в Прищина домакините ще се опитат да изненадат несъмнено по-класния си противник. Голямата звезда в офанзива Албион Рахмани и съотборниците му разчитат на поддръжка от трибуните, където се чака да бъдат към 15 000 почитатели. Балкани не може да играе на клубния си стадион в Сува Река поради липса на лиценз и по тази причина мачът ще се играе в столицата на Косово. Теренът на " Фадил Вокри " е в безобразно положение и от УЕФА до последно обмисляха преместването на дуела на друго оборудване. Липсата на втори лицензиран от евроцентралата стадион в Косово, обаче наложи решението въпреки всичко този мач да се играе там.

Лудогорец съвсем напълно резервира състава си от предходната акция, като ще липсва единствено продаденият за рекордните 7,9 милиона евро на ФК Брюж бразилски голаджия Игор Тиаго. Неговият заместител на върха на офанзивата Матиас Тисера, обаче демонстрира голям апетит за изява и вкара много попадения в контролите. На линия, към този момент е и мегазвездата на българския народен тим и капитан на Лудогорец Кирил Десподов, както и Бърнард Текпетей. Наказани за мача са Оливие Вердон и Якуб Пьотровски. Очаква се на техните места треньорът Ивайло Петев да пусне Игор Пластун и Шоу. Аут са контузените Антон Недялков, Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Дани Грубер, както и некартотекираният в УЕФА бранител Сон, който бе закупен от Леванте преди няколко дни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР