Орлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си

...
Орлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си
Коментари Харесай

Орлин с нова версия пред съда: Евгения ми каза сигурен ли си, че детето е от теб

Орлин Владимиров, който е обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения, стартира нова версия пред Софийския апелативен съд. В своите пояснения, които повече приличаха на защита, той изясни, че когато се скарали със жена му Евгения на 13 октомври 2021 година тя го попитала, " сигурен ли си,  че детето е от теб ". Според него от този въпрос изпаднал в афект, по тази причина неговата отбрана изиска да му бъде направена психолого-психиатрична експертиза, която да каже в какво положение е бил, предава 24 часа.

Орлин направи доста претенции пред съда, в това число да бъдат конфискувани записи от улица " Търговска " в Перник, където той се е срещнал денем на 13 октомври 2021 година с татко си, както и на диск да бъде свалена информация от неговия персонален преносим компютър, само че съдът ги отхвърли. 

 

По време на обясненията си посочи, че в същата година на убийството били на сватби, пътували в чужбина и на море. Посочи, че и парите за жилището, който трябвало да купят 90 000 хиляди, били негови, а не на татко му.

На няколко пъти му обърнаха внимание, че приказва пледоарии,  а не дава пояснения, той отхвърли да отговори на въпроси на поверениците на фамилията на Евгения, както и на прокурора, а единствено на неговите юристи.

Делото продължава на 12 ноември.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР