Орлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си

...
Орлин Владимиров, който е подсъдим за убийството на съпругата си
Коментари Харесай

Орлин, натикал Евгения в куфар, плаща 450 лева издръжка на сина си

Орлин Владимиров, който е обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения, е наказан да заплаща месечна прехрана от 450 лв. на 7- годишния си наследник, който остави без майка.

Тялото на Евгения бе намерено натъпкано в куфар и захвърлено край Перник в края на 2021 година Освен Орлин обвиняем за зверството е неговият татко – Пламен Владимиров. Първият е в ареста, а вторият бе пуснат под домакински арест поради здравословни проблеми.

Районните магистрати са осъдили Орлин да заплаща на детето месечна прехрана в размер на 450 лв., считано от март месец тази година. Той обаче би трябвало да заплати на момчето си и вноски в размер на 400 до 420 лв. от ноември 2021 година До актуалната година. Така сумата възлиза на 7410 лв. плюс лихвите за забавянето, излиза наяве от решението на районните магистрати. Както „ Телеграф “ към този момент заяви, сега детето пораства в фамилията на брата на убитата Евгения – Николай. Решението не е дефинитивно и може да се нападна на по-горна инстанция.

Като претекст за убийството проверяващите сочат мъчителна ревнивост. По време на процеса пред Софийския градски съд стана ясно, че жертвата е имала мимолетна връзка с различен мъж. Според обвиняването, откакто умъртвил брачната половинка си, натъпкал тялото в куфар и дружно с татко си Пламен го захвърлил край Перник, Орлин я оповестил за търсене. Докато близки и другари я търсели и се тревожили за нея, той се държал извънредно невъзмутимо. Процесът против двамата продължава пред Софийския градски съд.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР