Орлин Павлов се заема с ново артистично амплоа - музикантът

...
Орлин Павлов се заема с ново артистично амплоа - музикантът
Коментари Харесай

Орлин Павлов влиза в ролята на тв водещ

Орлин Павлов се заема с ново артистично амплоа - музикантът влиза в ролята на ефирен водещ.

Харизматичният и сияен артист ще води вечерното шоу на Българска национална телевизия „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ още от тази събота, 4 февруари. Той сменя досегашния водещ - неотразимия артист Ники Станоев.

Според формалната информация предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози комизъм и занимания, както и с вълнуващи изявленията със звездни посетители.



„ За мен е огромна чест и наслаждение да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С възторг одобрявам новата „ ария “ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу „ Събота вечер с Българска национална телевизия “.

Надявам се със феновете дружно да преживеем откровените и увлекателни истории на звездните посетители в предаването и да се насладим на развлечение и доста смях. И не на последно място – желая да благодаря за опцията, както и за топлото посрещане и положителното отношение на целия екип! “, споделя в обществените мрежи Орлин Павлов.

Първите посетители на Орлин Павлов ще бъдат любимецът на генерации меломани артист Орлин Горанов и поулярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов. Павлов и Горанов, който сега се изявява и като великолепен водещ на куиз шоуто „ Последният печели “, ще създадат изумителен рестарт на шоуто, което е с начален час  21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 тази събота.

Андрей пък ще се върне към началото на телевизионната кариера в „ Час по всичко “ и ще опише за това по какъв начин ще уважи годишнината от рождението на татко си – огромния български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на публичната телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов съгласно личния му наследник.

По традиция в „ Събота вечер с Българска национална телевизия “ астро-лошата Яна ще се опита да стресне всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР