Орлин Павлов се е превърнал в истински баща под чехъл

...
Орлин Павлов се е превърнал в истински баща под чехъл
Коментари Харесай

Бебето тотално промени Орлин Павлов, той забрави купоните и стана домошар

 Орлин Павлов се е трансформирал в същински татко под чехъл или по-скоро под бебешка обувчица. Раждането на дъщеричката му Елизабет при започване на годината сложило внезапен край на всички бохемски навици на звездата. Певецът внезапно станал домошар, който е на непрекъснато разположение на своята наследница и излиза от къщи единствено по работа.

" Откакто се роди детето, виждам да си седнал съм вкъщи, с цел да си почивам, когато мога ", споделя Орлин Павлов. Той признава, че към този момент не знае нито какво става по родните клубове, нито какви купони вършат сътрудниците му, нито даже какви концерти има в културния плакат на страната, макар че последното е директно обвързвано с неговите служебни задължения. " Единственият метод да ме видиш на открито е, в случай че съм на работа ", разяснява още музикантът.

Причина за тази промяна е, че дъщеричката му Елизабет изсмуквала всичките му сили. Въпреки че за нея се грижела главно майката, а и бабите били на непрекъснато разположение, с цел да оказват помощ, леглото на детето по остаряла българска традиция било в спалнята на родителите му. Благодарение на това артистът към този момент месеци наред страдал от хронично недоспиване. Докато половинката му Диана си разрешавала да подремва денем, той не можел дори да мечтае за сходен лукс. От началото на годината до предишния месец бил ангажиран с работа по кино лентата на Ники Илиев " Завръщане " и огромния си концерт на Гребната база в Пловдив.

Сега на дневен ред били подготовките на мюзикъла " Клетниците " в Софийската опера, в който играе централна роля. Те продължавали по 12 часа всеки божи ден. Наред с това Орлин възнамерявал няколко клубни участия, както и участия в концерти на свои сътрудници, измежду които адашът му Орлин Горанов и солистката от Музикалния спектакъл Еделина Кънева. Като резултат от тази усилена трудова активност и бащинските грижи, с които я добавя, добавени към среднощния рев на дребната Елизабет, доскорошният секссимвол в последно време върви с торбички под очите, а усмивката му от ден на ден наподобява на мимика, вместо на импровизиран израз на положително въодушевление.

Въпреки всичко Орлин не се оплаква от битието си. Притеснява се единствено от своята несръчност, която почнала да се демонстрира след раждането на бебето и евентуално е резултат от хроничната отмалялост. " Не знам по какъв начин постоянно ще съумея да съборя нещо тъкмо когато щерка ми е заспала! Диди постоянно ме гледа изкривено, че съм събудил бебето ", показа неотдавна звездата по време на свое тв присъединяване.

По законите на Мърфи тъкмо когато желал да бъде най-тих, вдигал най-вече звук. Опитвал се да стъпва на пръсти, при което се спъвал или се блъскал в мебелите, а бебето единствено това чакало, с цел да ревне. Певецът се успокоявал, че така и така от години сънят му не е доста здрав, тъй че животът му не е доста по-различен от преди. Всъщност обаче се надявал да пристигна ден, в който нощите още веднъж ще са тихи, с цел да може, в случай че не да спи непробудно до сутринта, то най-малко да се любува на тишината. Молел се тежкият интервал с детето да завърши, когато пробият зъбките му. Не е ясно дали знае, че това нормално става на към 2-годишна възраст – дребната Елизабет към момента няма годинка, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР