Орлин Павлов най-накрая се принуди да признае за новата жена

...
Орлин Павлов най-накрая се принуди да признае за новата жена
Коментари Харесай

Орлин Павлов призна, че има ново гадже

Орлин Павлов най-сетне се принуди да признае за новата жена в живота си, с която напълно неотдавна негови почитатели съумяха да го щракнат, до момента в който двамата пазариха в магазин от известна хранителна верига.

Звездата от Скъпи наследници изясни, че има любовни трепети, поради което е доста благополучен, само че продължава настойчиво да държи в загадка коя е младата мулатка, която е съумяла да му завърти главата.

Интересното е, че сходно на екранния си воин в драмеди поредицата Скъпи наследници, в действителния живот и Орлин е попадал в любовен триъгълник и се е изправял пред сложната алтернатива с коя от двете дами, с които е излизал, да продължи да се вижда.

Красавецът разкри, че в този миг поставил на кантар всичко, което му подхожда и което не в връзките му с девойките и решил с коя би му било по-приятно да прекарва времето си.

Въпреки че към този момент е на възраст, на която множеството мъже са подготвени да основат семейство, Орлин очевидно към момента не е намерил дамата, която да направи своя брачна половинка.

Като се има поради, че съгласно писанията новата му мацка е към 20-те, тя надали ще се задържи в обятията му за прекомерно дълго време, още повече да стане майка на бъдещите му деца.

Миналата вечер артистът означи 39-ия си рожден ден, като най-големият му подарък е независимият албум, който приготвя и концертът-промоция, който ще се състои на 1 октомври, написа Хотарена. В тавата ще вземат участие доста негови колеги-музиканти, а в идното шоу ще се включи и лайв бенд.

Макар че напоследък се изявява повече като артист, той напълно не е изоставил музиката и през изминалните месеци ѝ е отделил доста време - както за записи, по този начин и за участия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР