Орлин Павлов, един от най-желаните ергени у нас, е готов

...
Орлин Павлов, един от най-желаните ергени у нас, е готов
Коментари Харесай

Орлин Павлов е готов за жена и деца

Орлин Павлов, един от най-желаните ергени у нас, е подготвен да се задоми. Атрактивният артист си е поискал да открие любовта и да сътвори семейство, съобщи Хотарена.

Павлов нееднократно се е разочаровал от дамите в живота си. Въпреки това обаче той не се отхвърля от фантазията си да свие гнездо и сътвори наследници.

В началото на предходната година артистът вярваше, че е разкрил любовта на живота си. Това бе красивата манекенка и претендент актриса Цветелина Роскин -Лина. Двамата влюбени деляха един дом съвсем 12 месеца и светлокосата изкусителка непрестанно се появяваше на разположение с Орлин на негови участия. С това изрично заявяваше желанията си към него, само че най-после нещо във връзката им съществено се пропукало. През лятото към влюбените се завъртя слуха, че са поставили завършек на връзките си и Орлин отново е останал самичък. Причината за това била, че хубавата Цветелина не желала да става кротка брачна половинка и майка.

След този следващ пагубен удар, артистът се отдал на работата си, с цел да прикрие болката и разочарованието.

„ Много му тежи, че не съумява да открие човек, с който да остане за повече от две или три години. Преди беше по живота и никак не му пукаше, че сменя сътрудниците си, само че в този момент желае да има при кого да се прибере вечер”, издават приятелите на звездата.
тагове Орлин Павлов ерген семейство
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР