Оригиналните звезди на преобразяването се събират отново за епично възраждане

...
Оригиналните звезди на преобразяването се събират отново за епично възраждане
Коментари Харесай

Емблематични нулеви риалити звезди се събират отново за едновечерно събитие двадесет години след слава за една нощ и рестартиране на Netflix

Оригиналните звезди на преобразяването се събират още веднъж за епично възобновление за една нощ.

Споделяйки новината в обществените медии, извънредно известен актьорски състав на Noughties TV разкри, че ще се съберат още веднъж.

Ралити звездите станаха известни преди двадесет години и от този момент шоуто им беше рестартирано в Netflix – само че в този момент те ще ви показват именитите си преобразявания непосредствено.

Точно по този начин, истинските страхотни петима от Queer eye се събират още веднъж за едно епично събитие единствено за една нощ.

Центърът за събития Wind Creek в Пенсилвания, Съединени американски щати, където ще се организира вечерта, се обърна към X, с цел да показа новината.

Те написаха: „ Не пропускайте „ Вечер с The Fab Five: 20 години по-късно “ в събота, 16 декември! Можете да се регистрирате, с цел да спечелите видоизменение НА ЖИВО на сцената от истинския „ Fab Five “ “ актьорски състав на малкия екран „ Queer Eye for The Straight Guy! “ “

Вечерта истинският състав ще се събере още веднъж, с цел да споде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР