Оригиналната теория за произхода на нашата вселена бе предложена от

...
Оригиналната теория за произхода на нашата вселена бе предложена от
Коментари Харесай

Учен от Харвард твърди, че Вселената е създадена в лаборатория

Оригиналната доктрина за произхода на нашата галактика бе препоръчана от някогашния началник на астрономическия факултет на Харвард Еви Лоб. Според откривателя Вселената може да бъде резултат от опит в лаборатория от по-висок „ клас “ форми на живот.

Идеята, която комбинира вяра, учредена на концепцията за основател, с теорията за квантовата гравитация, е обрисувана в публикация, оповестена в Scientific American. Според създателя нашата Вселена е могла да се образува в лабораторията на софтуерна цивилизация от по-високо равнище, принадлежаща към клас А.

Нашата цивилизация, съгласно класификацията на Лоб, през днешния ден принадлежи към клас C - цивилизация, която зависи от своята „ звезда -домакин “. След като получи " самостоятелност " от Слънцето, човечеството ще премине към клас В, а откакто усвои технологията за образуване на лични " лабораторни цивилизации ", ще влезем в елитния клас А.

Според учения „... нашата Вселена има плоска геометрия с нулева чиста сила, което разрешава на една напреднала цивилизация да създаде технология, която разрешава основаването на Вселена от нищото посредством квантово тунелиране “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР