Ориенталистът и политолог Евгений Сатановски посочи два финала на СВO.Той

...
Ориенталистът и политолог Евгений Сатановски посочи два финала на СВO.Той
Коментари Харесай

Сатановски посочи добрия и лошия край на CBO: Ликвидация или спиране

Ориенталистът и политолог Евгений Сатановски уточни два финала на СВO.

Той означи, че има един добър вид за преустановяване на спецоперацията, а другият не е толкоз добър.

Експертът е склонен с тезата, че Западът води хибридна война против Руската федерация и Русия трябваше да стартира СВО, с цел да попречи на американците и техните сътрудници да превъоръжат управляващите в Киев.

„ Основното тук е, че СВO може да приключи благодарение на сътрудниците на въздействие на тези прелестни господа и дами единствено на половина, като им дава опция да превъоръжат Украйна, да преквалифицират украинската войска и, в случай че е належащо, да доведат полската войска да й помогне, “ цитира „ Царград “ специалиста.

Само денацификацията на Украйна ще бъде добър резултат от спецоперацията, а съветската войска е безусловно невероятно да се спре, уверен е наблюдаващият.

По негово мнение, в този момент Украйна е окупирана от западни сътрудници на въздействие. Затова в освободените територии се следи забавна картина.

" Неслучайно хората в доста обитаеми места, окупирани от нашите войски, издигат алените флагове от руската ера. Като копие на знамето на Победата. Защото за тях това е тъкмо същата освободителна война ", заключи Сатановски.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР