Орхидея. Дори самото име звучи загадъчно и уникално. То произлиза

...
Орхидея. Дори самото име звучи загадъчно и уникално. То произлиза
Коментари Харесай

Изберете орхидея, за да получите съвета, от който се нуждаете в момента ❤️

Орхидея. Дори самото име звучи загадъчно и неповторимо. То произлиза от гръцката дума „ orkhis ”, която в дословен превод значи „ тестиси “. Приликата на част от кореновата система на растението с мъжката анатомия е разказана от древногръцкия ботаник Теофрастос, който дава и името на орхидеите.

В подтекста на произхода на думата „ орхидея “ това цвете се асоциира с изобилие, витална сила и половост. Благодарение на своята елегантна външност и магичен рисунък орхидеята се е трансформирала в знак на обич, женственост и съвършенство.

Изборът, който сте създали, ще разкрие от какъв съвет се нуждаете на този стадий от живота си.

1. Измъчвате се поради нещо, което обаче не можете да измененията. Съсредоточете се върху нещата, които зависят от вас. Не се самосъжалявайте и не мислете за себе си като жертва. Работете над проблематичните области в живота си, само че не се фокусирайте прекомерно върху тях. Опитайте се да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново. Ако отместите вниманието си в друга посока, ще се почувствате по-добре и можете единствено да спечелите. Приемете нещата, които не можете да измененията. С течение на времето ще се почувствате по-добре, а това, което ви се случва в този момент, няма да трае постоянно. И това ще мине. В скоро време ще можете да се върнете към този интервал и да осъзнаете, че сте един от най-хубавите и смели бойци.

2. Наскоро сте претърпели прочувствен срив. И към момента ви е мъчно да се възстановите. Дали от прекомерно доста проблеми в работата, дали от токсична връзка, дали от подправени другари. Животът ви се е трансформирал. Имайте поради, че сте на ръба на претоварването. Спрете да се тревожите толкоз доста за работата си. Не носете проблемите от работата у дома. В последна сметка персоналният ви живот и здравето ви са доста по-ценни. Ако толкоз доста ви натоварва, в този момент е подобаващ миг да се замислите за ново занятие, въпреки и с по-ниско възнаграждение. Понякога е по-добре да се разделите с нещо, което ви предизвиква болежка, в сравнение с да му давате мощ. Колкото и мъчно и даже невероятно да ви се коства, вие сте мощни и можете да преодолеете всичко.

3. Намирате се в временен интервал от живота си. Взели сте мъдрото решение да отстраните неправилните хора от живота си. Поздравления! Дълго време сте отлагали сходно решение, само че към този момент сте разбрали, че е доста потребно да се отървете от токсичните хора в живота си. Достатъчно са ви употребявали и разочаровали. За да продължите напред, би трябвало да се отърсите от предишното. Дали ще прекъснете най-накрая неудовлетворяващата ви отдавна любовна връзка, дали ще се разделите с подправени другари, значимото е, че отваряте нова страница от живота и стартирате на чисто. Началото е постоянно мъчно, само че знайте, че това е вярното решение. Няма смисъл да тъпчете на едно и също място и да хабите от възприятията си за хора, които просто не го заслужават. Ако не приемете смяната, няма по какъв начин да освободите сърцето и мозъка си.

4. Време ви е да създадете семейство. Това ви липсва, с цел да се чувствате приключени и пълноценни. Чувствате се задоволително узрели и подготвени за тази огромна стъпка и въпреки всичко нещо ви кара да отлагате. Може би ви липсва верният човек, или задоволително добра финансова непоклатимост. Ако към този момент сте срещнали сродната си душа, не се колебайте да свържете орисите си и да продължите взаимно живота си. Въпреки това се питате дали не е по-добре да изчакате. Никога няма да пристигна подобаващият миг за деца. Никога няма да бъдете изцяло спокойни и уверени, изцяло финансово самостоятелни, изцяло подготвени. Но не отлагайте, тъй като времето лети. Когато се появи детето ви, ще се питате по какъв начин сте могли да живеете без него. Онези от вас, които към този момент имат семейство, знаят, че пътят е сложен, само че също по този начин са разбрали, че няма по-голямо благополучие от крепко и хармонично семейство, от здрави и щастливи деца.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР