Оргазмът или както някои го наричат малката смърт“ е тема,

...
Оргазмът или както някои го наричат малката смърт“ е тема,
Коментари Харесай

Най-задаваните въпроси и техните отговори относно оргазма

Оргазмът или както някои го назовават „ дребната гибел “ е тематика, която към момента буди много въпроси. Вижте отговорите на някои от най-често задаваните въпроси, свързани с оргазма.
Световният връх за женски оргазъм е зашеметяващите 134 за един час. Записано е в Центъра за фамилни и полови проучвания в Калифорния. Същото изследване открива, че международният връх при мъжете е 16 оргазма за един час. Какво още не знаете за оргазмите, а бихте желали да научите?

Какво в действителност е оргазъм?
Оргазмът е освобождението на тялото от насъбраното напрежение, в резултат на нараствания кръвен поток в гениталиите. Чисто физиологично оргазмът е развой, при който кръвта се връща назад там, откъдето е пристигнала и напрегнатите мускули се успокояват.

Какво е многоброен оргазъм?
Множественият оргазъм може да значи две неща – един в действителност дълъг оргазъм или два-три поредни оргазма. На дамите сигурно им е по-лесно да изпитат многоброен оргазъм, въпреки че и при мъжете не е невероятно това да се случи. Представителите на мощния пол са способни да изпитат оргазъм без еякулация. Някои мъже пък могат да получат няколко поредни оргазма – всички, съпроводени от цялостна или частична еякулация.

Какво е вагинален оргазъм?
Това е оргазъм, при който няма спомагателна стимулация на клитора. Жената съумява да доближи връхната точка единствено посредством интензивно стимулиране на вагината.

Какви са странните способи човек да изпита оргазъм?
Десет % от дамите оповестяват, че са постигнали оргазъм по време на подготовка, до момента в който някои дами могат да доближат оргазъм единствено посредством стимулация на зърната. Съобщава се и за странни случаи, в които дамите изпитват оргазъм, до момента в който кихат. Малък % от хората пък са в положение да свършат единствено благодарение на фикция – без каквато и да е физическа стимулация.

Колко елементарно е да постигнете оргазъм по едно и също време с колегата си?
Тъй като статистиката сочи, че в двойките мъжете са тези, които получават по-често оргазъм от дамите, то вероятността за едновременен оргазъм не е изключително огромна. Разбира се, всичко зависи от съответната двойка. Ако с колегата ви се познавате задоволително добре и по какъв начин да си доставите общо наслаждение, може да синхронизирате своите оргазми.

Как може да разберете дали дамата симулира оргазъм?
Повечето дами стават доста чувствителни незабавно след оргазъм. Ако можете да докоснете непосредствено клитора ѝ, откакто е свършила, има възможност това да не е истина.

Колко по-често мъжете получават оргазми спрямо дамите?
Мащабно изследване в Съединени американски щати открива, че мъжете се радват на три пъти по-вече оргазми от дамите. Една от три дами има проблеми с оргазма с колегата си, а 80% от представителките на нежния пол не могат да свършат единствено посредством вагинален секс. И въпреки всичко, множеството дами нямат проблеми с оргазма по време на мастурбация в композиция с вибратор.

Какво улеснява дамата да доближи оргазъм?
Когато се подтикват разнообразни ерогенни зони, които ѝ доставят най-силно наслаждение.

Какъв е международният връх за оргазъм?
Най-дългият оргазъм в историята е регистриран през 1966 година, когато жена е имала 45-секунден оргазъм, включващ 25 обособени контракции.

Каква е междинната дълготрайност на един оргазъм?
Разбира се и тук всичко е самостоятелно, тъй като всяка жена е друга, както и всеки оргазъм е друг. Все отново, данните от изследване демонстрират, че женските оргазми са с към 25% по-дълги от мъжките. Обикновено дамите се радват на оргазъм в продължение на 11 секунди, до момента в който за мъжете са съвсем 9 секунди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР