Организират акция за освежаването на стадион Плевен, тъй като лицензионната

...
Организират акция за освежаването на стадион Плевен, тъй като лицензионната
Коментари Харесай

Фенове ще освежават мъртвия стадион на Спартак

Организират акция за освежаването на стадион " Плевен ", защото лицензионната комисия на БФС е направила много наставления

На 1 юни, сряда, в 17:30ч. фенове-доброволци се събират на стадион " Плевен ", с цел да оказват помощ на клуба с освежаването на стадиона, защото следва скорошното му лицензиране, оповестява Plevenutre.
 Дунав се укрепи с някогашен състезател на ЦСКА
Дунав се укрепи с някогашен състезател на ЦСКА

Добре пристигнал, Никола! Колев е първото ни лятно попълнение, оповестяват русенци

" Молим всички, които милеят за Спартак и желаят тима да играе на личния си стадион, да дойдат и да се включат в самодейността ", призoваха от клуба.

Борислав Георгиев, член на УС на Спартак, снима особено видео, в което разяснява обстановката със стадиона.

" Намираме се на един мъртъв стадион. Той е мъртъв повече от 23 години. Погледнете на какъв стадион Спартак, който има славна история и е клуб номер 10 във безконечната класация на българския футбол, ще би трябвало да играе. И ще би трябвало ние да се борим, с цел да вземем лиценз за Втора лига. Имаме много наставления от лицензионната комисия, и в случай че не ги осъществим, отново ще би трябвало да играем в Ловеч. Моля всички, които желаят да оказват помощ и желаят Спартак да играе тук в Плевен, в 17,30 в сряда да заповядат, да оказват помощ, да може този " труп " най-малко малко да го съживим ", прикани Борислав Георгиев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР