Организираните привърженици на Ботев призоваха президента на БФС Борислав Михайлов

...
Организираните привърженици на Ботев призоваха президента на БФС Борислав Михайлов
Коментари Харесай

"Погнусените" фенове на "Ботев" искат БФС да върне частица вяра в българския футбол

Организираните последователи на " Ботев " приканиха президента на БФС Борислав Михайлов да върне вярата им в смисъла да се посещават мачове в българския футбол. Те упорстват за строги санкции против съдиите от реванша против " Славия " (0:1) от полуфиналите за Купата на България.

" Ботев " изиска преиграване на мача с изказване, че е бил ощетен. " Канарчетата " имат искания за незачетен гол и неотсъдена дузпа от съдията Станислав Ставрев и екипа му.

Привържениците от обединяването " Бултрас " показват " голямото си оскърбление и гадност " от събитията на " Васил Левски ". " Един празник на терена бе засенчен, а върху българския футбол и съдийство бяха лепнати следващите големи петна, които в никакъв случай няма да изчезнат. Смеем да твърдим, че съдийските неточности повлияха с цялостна мощ върху крайния резултат ", пишат почитателите.

Те упорстват за доживотно наказване за Ставров. " Хора като него са повода стадионите да бъдат все по-празни ", декларират ентусиастите. Другото им искане е за оставка на новоназначения ръководител на съдийската комисия Йордан Сталев и сътрудниците му.

" Мислим, че ролята на управителните фактори в БФС е да водят българския футбол към по-добри времена. С сходни тумори, изпълняващи поръчки, няма по какъв начин да стане. Върнете парченце религия в хората, че към момента си заслужава да гледаме мачове с марка " български футбол ", и се вслушайте в нашия глас. "

Привържениците са недоволни от високите цени на билетите за мача, сложени от " Славия " - 20 лв.. " Държим да кажем, че е неприемливо член на изпълнителния комитет на БФС (Венцислав Стефанов) да нарушава наредбите на съюза, свързани с цените на билетите за гостуващите последователи, както и да си разрешава неистини и обиди в народен ефир. Надяваме се, че способените органи ще се самосезират за тези нарушавания. "

Запалянковците предизвестяват, че в случай че БФС не съблюдава разпоредбите си и не накаже отговорните, " ние също ще откажем да ги съблюдаваме и виновността за следствията ще тежи напълно на вашата съвест ". " Няма да спрем битката си и в случай че тези, изпълняващи поръчки, убийци на спорта не бъдат отстранени от футбола за цялостен живот, ние ще се усещаме длъжни да излезем на улицата, до момента в който това не стане факт ", приключват те.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР