Организираните фенове на Левски не останаха безучастни към обвиненията на

...
Организираните фенове на Левски не останаха безучастни към обвиненията на
Коментари Харесай

НКП отговори на Гавалюгов: Погледнете в собствената си паница!

Организираните почитатели на Левски не останаха безучастни към обвиняванията на Иван Гавалюгов към " синята " агитка. Кметът на Ботевград съобщи, че част от последователите на Левски Лукойл са платени и целят само и единствено провокации към ентусиастите на Балкан. Ето и какво разгласиха от Националния клуб на последователите на формалния си уебсайт:

" До господин Иван Гавалюгов,

Господин Кмете, неприятно усещане ни прави изявлението Ви, в което определяте публиката на Левски, като " платена, формирана от наркомани, ММА-ци и пияници ". Не приляга на персона с вашия статут да хвърля сходни пасквили върху може би най-голямата обществена група в България. Пошлите клюки и голословни намеци не считаме, че е редно да участват в изказванията Ви, по-скоро подхождат на някой от тъмните субекти в публиката на Балкан Ботевград, която ни прави усещане, че идва всякога с едни и същи бусове и е формирана от едни и същи " колоритни " персонажи.
 Левски Лукойл - Балкан @@@

Не толкоз цветущо е ситуацията в града Ви, господин Кмете. Отлично осведомени сме със обстановката в община Ботевград, обвързвана с възходящата престъпност, бедност и циганските нападения. Отличен образец за несъответстващото ви ръководство е провеждането на един от най-светлите християнски и български празници, свързани с хвърлянето на кръста на Йордановден, който в последните години неколкократно бива засенчен от представители на циганския етнос. Това обаче надали ви интересува, защото по всяка възможност това е твърдият ви електорат.
 Левски Лукойл - Балкан @@@

Нашият съвет е напълно елементарен, а точно: когато се стараете да гледате в паницата на другия, първо погледнете в своята лична и се замислете върху гореспоменатите обстоятелства. Говорите за платени последователи, което е извънредно двуличие и самичък отговорете на въпроса: " Вашите какви са? ".

Второто предложение също е по този начин обикновено: Когато в ръководството ви царува безспорен безпорядък, не опитвайте да отклонявате фокуса на вашето безхаберие посредством публиката на Левски.

Ще си позволим да цитираме уважавания от нас футболист на тима на народа, Георги Аспарухов - " Гунди ": - " Никой не може да победи публиката на Левски! "

Когато дойдеш в София с мургавата си натрупа и скандираш " К.. за Левски " не можеш да очакваш " синята " аудитория да те посрещне с дребни сладки и кафе.

Успешен мандат, насладете му се, тъй като може да Ви е финален.

Колкото до всички сини съидейници, на следващия ден всички 19:00 часа в Ботевград, да подкрепим нашите момчета.

Национален клуб на последователите на Левски София "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР