Организираните фенове на Ботев написаха писмо отправиха пет въпроса в

...
Организираните фенове на Ботев написаха писмо отправиха пет въпроса в
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с пет важни въпроса към кмета и строителя ...

Организираните почитатели на Ботев написаха писмо насочиха пет въпроса в писмо към кмета. Те ги поканиха и на среща пред Общината на 22 септември от 18.30 часа. Публикуваме писмото без редакторска намеса-

" Тази заран изпратихме публична покана за среща на 22.09 на долупосочените господа, както и някои от най-важните въпроси за Колежа, на които държим да получим обществено отговор! Това оповестиха от Клуб на последователите на Ботев Пловдив.
Ето какво гласи писмото:
До Здравко Димитров
с копие до Пламен Райчев
Георги Савов
Илиян Филипов
Атанас Ангелов
Покана за среща
Уважаеми господа,
по отношение на качеството ви на възложител, архитект, реализатор и контрол на публично важен план, какъвто несъмнено е стадион " Христо Ботев ", ви каним на среща с представители на последователите на Ботев Пловдив на 22.09.22г. от 18:30ч. - Община Пловдив! Най-важните въпроси, на които държим да получим обществено отговор, са следните:

1. Как ще бъдат вложени и какво съответно ще бъде изпълнено (кои СМР) с в началото обезпечените от страната 25 млн. лв. за довършването на стадион " Христо Ботев "?
2. Ще бъдат ли вложени по предопределение гласуваните от Общинския съвет на град Пловдив 12 млн. лв. за цялостното създаване на козирката (включително изцяло покривно покритие) на стадион " Христо Ботев " и по кое време ще се случи това?
3. След пропуските и измененията в плана и в осъществяването на стадиона, гарантирате ли, че стадионът ще може да получи в близко бъдеще категория 4 от УЕФА?
4. Как планирате цялостното довеждане докрай на стадион " Христо Ботев ", според плана и от кое място ще осигурите нужните за това средства: От страната, от заем, от бюджета на Община Пловдив или посредством друга форма на финансиране?
5. След като до 2014 година в строителството на стадион " Христо Ботев " бяха вложени към 10 млн. лв., а в последните 2 години бяха обезпечени за довършването му още над 40 млн. лв., по кое време стадион " Христо Ботев " ще бъде дефинитивно приключен и какъв брой още средства ще са нужни за това?

Дължите отговорите на тези и други заложени ви въпроси освен на нас, само че и на жителите и данъкоплатците в град Пловдив, които с неспокойствие чакат срещата с вас! "

С почитание:
Обединени фракции Бултрас
Клуб на последователите на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР