Организирана престъпна група, занимавала се със съхранение и разпространение на

...
Организирана престъпна група, занимавала се със съхранение и разпространение на
Коментари Харесай

Петима арестувани за разпространение на цигари без бандерол

Организирана незаконна група, занимавала се със предпазване и разпространяване на контрабандни цигари, е обезвредена от чиновници на ГДБОП.

От склад в Ихтиман са конфискувани 11 мастербокса цигари без акцизен бандерол.

Операцията е извършена на 16 юли т.г. в границите на формирано досъдебно произвеждане, под наблюдението на Специализираната прокуратура

В хода на интервенцията е обезвредена проведена незаконна група, която по първични данни е държала склад и е разпространявала контрабандни цигари без бандерол на територията на община Ихтиман.

Задържани са 5-има участници в незаконната скица на възраст от 29 до 47 години. При претърсвания на адреси, населявани от мъжете, и на колите им, са открити и конфискувани 11 мастербокса цигари от разнообразни марки без акцизен български бандерол, бележник с водени мемоари, мобилни телефони и забележителна сума пари.

На арестуваните са повдигнати обвинявания за закононарушение по член 321 от Наказателен кодекс и им е наложена мярка за неотклонение в границите на 72 часа. Работата по документирането на случая продължава под управлението на прокуратурата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР