Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разбита от

...
Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разбита от
Коментари Харесай

Опитна и добре организирана група точила казина в страната

Организирана група, източвала казина и игрални зали беше разрушена от ГДБОП. Схемата е нова у нас. Арестувани са четирима души.

Бандата проработила стотици хиляди левове за последните месеци. Атакувала
казина най-вече в София, Варна и Пловдив. Били извънредно тайни и положителни експерти. До скоро, когато се издали и влезнали в полезрението на антимафиотите от бранш „ Киберсигурност”. Арестувани са пред игрална зала, след следващия удар с огромна облага.

„ В едно от арестуваните е открито устройството с което е въздействал, следва експертиза да се направи и по какъв начин се е случило то. В други от арестуваните съща са открити устройства, за които има данни, че могат да имат отношение”, сподели представителят на Софийската районна прокуратура Невена Зартова.

Всеки имал роля. Един симулирал игра, другият задействал механизма. Според специалисти пробиването на софтуера на ротативките изисква съществени знания.

Четиримата са на независимост и без обвинявания, защото по случая се чака комплицирана техническа експертиза, която да откри и потвърди точният механизъм на измамата. „ Мозъкът” на групата са братя близнаци от Пловдив.

-->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР