Организацията Спаси София ще участва на местните избори в столицата

...
Организацията Спаси София ще участва на местните избори в столицата
Коментари Харесай

”Спаси София” издигна Борис Бонев за кандидат-кмет на столицата

Организацията ”Спаси София ” ще взе участие на локалните избори в столицата със собствен претендент - Борис Бонев. Той е един от създателите на сдружението, което през последните години следи плановете за преустрояване на градската среда и осветява некачественото осъществяване на някои от ремонтните площадки в центъра на града, включително ”Дондуков ”, ”Граф Игнатиев ” и други
31-годишният Бонев е показан като самостоятелен претендент за кмет, роден и израснал в София, получил бакалавърска тапия по бизнес администрация в СУ " Св. Климент Охридски " и Университета в Лил, както и магистратура по стопанска система и мениджмънт и нововъведения в Сорбоната в Париж.

" Живях и работих в Париж 5 години, където имах опцията да видя и схвана по какъв начин действа и наподобява един от най-емблематичните градове в света. Като един от основателите на Спаси Метрото и Спаси София, се върнах назад в България с задача - да трансформира обичания си град ", се споделя в платформата му " План за София ".

От " Спаси София " афишират, че ще се включат в локалните избори " след години на неуморна работа и доста вложено персонално време за идеите ни за София ".

" Винаги сме се водили от публичния интерес, изцяло отдадени на проблемите на София, и по този начин ще продължим ", се споделя в анонса им.

Организацията твърди, че няма връзки с партии, а е " изцяло без значение и непартийно гражданско съдружие, събрало съидейници, вярващи, че смяната може да се случи единствено посредством намерено, умело и почтено ръководство ".

" Спаси София " показва, че има " сериозен екип от специалисти във всяка сфера на градското развиване ", само че досега не са изброени други съответни имена отвън Бонев, които биха взели участие в възможна листа за общински съветници.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР