Организацията на обединените нации съобщи, че един от нейните служители

...
Организацията на обединените нации съобщи, че един от нейните служители
Коментари Харесай

ООН казва, че един от служителите й е убит в Газа

Организацията на обединените народи заяви, че един от нейните чиновници е бил погубен, а различен е ранен, до момента в който са пътували до болница в южната част на Газа в понеделник, оповестява BBC.

В него се споделя, че служащите са пътували с транспортно средство на Организация на обединените нации до Европейската болница покрай Рафа, когато тя е била ударена. Организация на обединените нации не загатна кой счита за виновен за офанзивата.

Израелските военни споделиха, че първичното следствие демонстрира, че транспортното средство е било ударено в зона на дейни бойни дейности и не е било известено за маршрута си.

Кадри, оповестени в обществените медии и доказани от BBC, демонстрират маркирано транспортно средство на Организация на обединените нации с голям брой дупки от патрони пред Европейската болница.

Израелските отбранителни сили (IDF) потвърдиха, че са получили отчет от Департамента за сигурност и сигурност на Организация на обединените нации (UNDSS), в който се споделя, че двама от техните чиновници са били ранени в региона на Рафах - в южната част на Газа - в понеделник.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР