Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена

...
Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена
Коментари Харесай

Движението в центъра на София се променя заради дербито между Левски и ЦСКА


Организацията на придвижването в центъра на София ще бъде изменена поради футболната среща сред "Левски " и ЦСКА. Дербито е през днешния ден на Националния стадион "Васил Левски " от 13.00 часа.

От Столичната община оповестява, че до 20.00 часа са неразрешени престоят и паркирането на коли при бранш Г на националния стадион, а до 15.00 часа и на моста пред стадиона, както и на ул. "Ген. Гурко " сред бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. "Васил Левски ".

От Столичната община показват, че от 12.00 часа до края на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по ул. "Ген. Гурко " сред бул. "Васил Левски " и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви "; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. "Орлов мост " и бул. "Черни връх "; както и по бул. "Драган Цанков " сред бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. "Пейо К. Яворов ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР