Организацията на ДСБ в София категорично застава зад кандидатурата на

...
Организацията на ДСБ в София категорично застава зад кандидатурата на
Коментари Харесай

ДСБ запазва подкрепата за ДС-протежето Терзиев, отказа на проф. Лилков подкрепа за изборите в София

Организацията на ДСБ в София " изрично застава зад " кандидатурата на Васил Терзиев, оповестяват от бутиковата партия. Номинацията на Терзиев беше оповестена в края на юни, издигната от " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и ДСБ, подкрепена от платформата " Екипът на София ".
 
През почивните дни от обява във " Facebook " стана известно, че предприемчив комитет от знакови лица на Съюз на демократичните сили, ДСБ и интелектуалци желае да издигне проф. Вили Лилков за кмет на София и той удостовери, че приема. В изявление за bTV про. Лилков сподели, че ще търси поддръжка от Съюз на демократичните сили и ДСБ.
 
 Кирил Петков, Васил Терзиев, Христо Иванов, Атанас Атанасов Кирил Петков, Васил Терзиев, Христо Иванов, Атанас Атанасов Източник: Българска телеграфна агенция
" Търсеното разцеплението в нашата общественост, работи само за понижаване на възможностите ни за безапелационна победа на идните локални избори и само и единствено в полза на статуквото ", гласи част от известието на ДСБ-София до медиите в отговор на поканата на Лилков. Посочва се, че кандидатурата му не е обсъждана в партията, както и че, той от години не е неин деен член.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР