Организацията БОЕЦ на Георги Георгиев организира нов протест срещу намеренията

...
Организацията БОЕЦ на Георги Георгиев организира нов протест срещу намеренията
Коментари Харесай

БОЕЦ атакува Капитан Газпром

Организацията БОЕЦ на Георги Георгиев провежда нов митинг против желанията на служебното държавно управление да договаря с " Газпром " за доставки на съветско синьо гориво. Този път акцията е против служебния енергиен министър Росен Христов, сдобил се с прозвището Капитан " Газпром " поради разобличаване, че е собственик на безценен катамаран, развозващ туристи по Черноморието.

" Изискваме среща с министър Христов по две тематики: информация за резултатите от инспекцията на министерството по сигнала на БОЕЦ за мегаграбежа " Турски поток " и ще връчим на министър Христов Граждански ултиматум, да подпише пред нас Декларация, че няма да води договаряния и няма да подписва контракти с " Газпром " и други съветски компании за доставка на газ, прецизират от БОЕЦ.

И припомнят: " С терористи не се договаря ".

" Гражданите няма да позволим да бъдем върнати в орбитата на съветската енергийна тирания! Няма да позволим националните ползи на страната да бъдат застрашени от кремълската пета колона. Енергийната самостоятелност е част от националната сигурност на България! Битката продължава ", прибавят от там във връзка акцията в 16,00 часа през днешния ден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР