Организация във Варна работи за руското разузнаване, твърди Чавдар Стефанов.Изненадан

...
Организация във Варна работи за руското разузнаване, твърди Чавдар Стефанов.Изненадан
Коментари Харесай

Във Варна има организация, която работи за руското разузнаване, твърди Чавдар Стефанов

Организация във Варна работи за съветското разузнаване, твърди Чавдар Стефанов.

Изненадан съм, че това, което чакаме да се каже през днешния ден на конференция, е изтекло към този момент в една медия. Това е настояща тематика за Русия. Въпросът е какво ще направи българското правораздаване. Това съобщи журналистът Чавдар Стефанов в ефира на bTV.

" Използвали са масива, с който разполагат – достъп до данни, с цел да предават на един от изгонените съветски дипломати информация, която е сензитивна. Ако приказваме за провали в спецслужбите, през 90-те години на предишния век у нас нямаше сякаш съветско разузнаване, с изключение на хора, които са приключили там или демонстрират идейни усеща. Сега няма хрумвания, има финансови ползи ", почерта той.

Според него са предавали информация на един от двамата изгонени неотдавна съветски дипломати:

" Руското посолство е като възглавница за бухане.

Може би има няколко организации, които работят за съветското разузнаване с социална и политическа информация в обособени региони от интерес за Русия като Варна, Пловдив. "

" Русия би трябвало да си вземе камъните от руските монументи в България и да си ги прибере при нея, сподели посланичката у нас ", напомни той.

" У нас също има съветски имигранти. Не може съветската страна и Владимир Путин да не се възползват от тези хора, с цел да има сътрудници за въздействие ", сподели още Стефанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР