Организационният комитет за зимните олимпийски игри Пекин 2022 започва сътрудничество

...
Организационният комитет за зимните олимпийски игри Пекин 2022 започва сътрудничество
Коментари Харесай

Организаторите на зимните олимпийски игри в Пекин ще черпят ноу-хау от Банско

Организационният комитет за зимните олимпийски игри Пекин 2022 стартира съдействие с Банско. Делегация, водена от изпълнителният вицепрезидент на комитета и заместник-кмет на Пекин Занг Джиандонг, както и от негово превъзходителство господин Занг Хайзхоу - дипломат на Китай у нас, посети най-хубавия ни ски курорт.

Делегацията е на работно посещаване в Банско за обмяна на опит и определяне на съдействие. Гостите разгледаха оборудванията в ски зона Банско и се срещнаха с опита и сполучливите практики в ръководството й освен като туристически център, а и като хазаин на професионални спортни надпревари и събития от международен сан.

Те разгледаха също достоверната част и забележителностите на града. Организационният комитет на Пекин 2022 търси сътрудници с опит, за обмисляне на образование на китайски експерти, с цел да обезпечи техническата подготовка за зимните игри.

На извършената работна среща при кмета на общината - Георги Икономов, беше отправено предложение от Община Банско, взаимно с Българската федерация по ски и Юлен АД, за образование на фрагменти и обмяна на опит, което гостите одобриха изрично.

Специалистите ще идват на място през зимния сезон в Банско, с цел да се срещат от близко с работата на ски зоната и да бъдат обучавани.

Останалите представители в делегацията са Ю Дебин - общоприет шеф дирекция Обслужване на игрите Пекин 2022, Ли Сен - зам.-директор дирекция Общо обмисляне Пекин 2022 и Пан Зиуеи - зам.-директор дирекция Международни връзки Пекин 2022. Китай желае да се приготви оптимално добре за зимната олимпиада, както и за менажирането на зимните курорти, които построява сега.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР