Организаторите от Code Fashion TV и дългогодишните домакини от хотел

...
Организаторите от Code Fashion TV и дългогодишните домакини от хотел
Коментари Харесай

Sofia Fashion Week отлага десетото си издание за есента - slava.bg

Организаторите от Code Fashion TV и дългогодишните домакини от хотел Marinela Sofia взеха решение пролетно-лятното издание на Sofia Fashion Week да бъде анулирано, поради възходящите случаи на ковид в Европа.

Десетото издание на Sofia Fashion Week очакваше посетители от целия свят, включително и трима италиански дизайнери, които поради постановените ограничения няма да могат да участват.

Седмицата на модата в София преди всичко е събитие ЗА хората и поради препоръките да не се провеждат публични мероприятия навън и закрито, уредниците считат, че най-хубавото решение е анулацията на събитието за безграничен период от време, до момента в който ситуацията у нас и по света се стабилизира. Голяма част от международните фешън седмици също бяха прекратени или анулирани.

Човешкият фактор - нашите посетители, сътрудници и спонсори постоянно са били значими за нас и най-големият фешън конгрес в България Sofia Fashion Week не би разрешил някой от тях да бъде изложен на риск. Всички дизайнери, модели и сътрудници поддържаха решението на уредниците от българската фешън телевизия.

Code Fashion TV ще излъчва най-хубавите ревюта през годините, а целият екип, дружно с екипите на хотел Marinela Sofia ще продължава работа по есенното-зимното издание на Sofia Fashion Week. Тогава всички дружно ще можем да се насладим на впечатляваща атмосфера, сценография, фон, родна и международна мода и грандиозни празненства.

Докато чакаме Sofia Fashion Week AW 2020, Code Fashion TV ви предлага да се насладите на най-хубавите моменти от миналите 9 издания с нашето особено видео.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР