Организаторите на звездното събитие Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора

...
Организаторите на звездното събитие Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора
Коментари Харесай

Стоичков в зелено-бяло срещу Барса на стадион "Берое"

Организаторите на звездното събитие „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “ показаха формалните екипи, с които легендите от тима на Камата и другари ще се изправят против едни от най-големите звезди на испанския гранд. Титаничният конфликт ще се организира на 20 септември на стадион „ Берое “ в Стара Загора.

Екипът, с който след по-малко от месец най-великите родни футболисти ще се появят на зеления терен пред многочислената аудитория в „ града на липите “, са с емблемата на немската спортна марка JAKO. Цветовете на фланелката и гащетата са определени особено да са в зелено и бяло, в чест на българския трибагреник. Екипировката е в извънредна, лимитирана серия, създадена само за футболния театър в Стара Загора.

Събитието „ Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков “ е на 20 септември 2017 година на стадион „ Берое “, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специфичната каса пред Община Стара Загора. Пълен лист с локациите, от които може да се закупи пас за събитието ТУК.
Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева, VIP билети – 200 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР