Организаторите на Световното първенство биват обвинявани, че са режисирали видеа

...
Организаторите на Световното първенство биват обвинявани, че са режисирали видеа
Коментари Харесай

Истински ли са тези фенове? Странни видеа се появиха в Катар

Организаторите на Световното състезание биват упреквани, че са режисирали видеа с почитатели на някои от любимците на Мондиала. На специфични клипчета, качени в “ТикТок ” канала “Qatari Living ”, се твърди, че демонстрират намиращи се към този момент в Катар ентусиасти, чакащи с неспокойствие старта на форума. Става дума за снимани видеа с агитки на Англия, Бразилия, Аржентина и други сформира, които към този момент са на място и се подготвяли за шампионата.

По-внимателно вглеждане обаче демонстрира, че въпросните почитатели сякаш въобще не са от съответните страни, а по-скоро са събрани от разнообразни други места. Потребители в обществените мрежи означават, че това са най-вече мигранти в Катар, които са били накарани да се преоблекат в цветовете на съответните страни. Не е изключено даже да става дума за едно и също ядро хора, които единствено се преобличат за фотосите

Споменатият канал “Qatari Living ” има над 400 000 почитатели и през последни дни не стопира да споделя клипчета.

Освен това сякаш се виждат едни и същи музикални принадлежности в обособените видеа. Набива се също по този начин на очи, че съвсем липсват дами в тези спонтанни агитки.

Чуждестранните почитатели ще са доста по-малко на това състезание, тъй като в Катар е много скъпо, а и им се постановат някои ограничавания в потреблението на алкохол и заниманията като цяло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР