Организаторите на наградите Оскар“ са поканили група телевизионни знаменитости, които

...
Организаторите на наградите Оскар“ са поканили група телевизионни знаменитости, които
Коментари Харесай

За да вдигне рейтинга си: Церемонията за наградите „Оскар“ освежава екипа си

Организаторите на премиите „ Оскар “ са поканили група телевизионни звезди, които да разчупят стандарта на церемонията и да вдигнат телевизионния ѝ рейтинг по време на 96-ото издание през март, оповестява АП.

Известният ефирен и музикален продуцент Радж Капур (съименник на именития индийски актьор) ще бъде изпълнителен продуцент и водещ на предаването. 

The Academy sets executive producers and director for “reinvigorated ” 96th.
— The Academy (@TheAcademy)
Музикалната продуцентка и режисьорка Кейти Мълън също ще бъде изпълнителен продуцент, а Хеймиш Хамилтън ще се завърне като режисьор за първи път от близо десетилетие, оповестиха от филмовата академия.

Капур, който работи по премиите „ Оскар “ през последните седем години, има участия като продуцент и в премиите „ Грами “ и „ Еми “.

Мълън е продуцент на „ Красавицата и звяра “ и на церемониите по откриването и закриването на Олимпийските игри в Лондон.

Междувременно Хамилтън към този момент има в биографията си три телевизионни излъчвания за университетските награди, в това число 82-ите „ Оскари “ с водещи Стив Мартин и Алек Болдуин и 86-ите награди с водеща Елън Дедженерис, в допълнение към 14-те полувремена на Супербоул и откриването на Олимпийските игри в Лондон.

Artist, author, and counterculture auteur John Waters reflects on his storied career and looks to the future in an exclusive conversation with A.frame.
— The Academy (@TheAcademy)
„ Тяхната дълбока обич към киното, свежа визия и голям опит в телевизионните излъчвания онлайн са идеални за нашето актуализирано шоу “ , обявиха в взаимно изказване основният изпълнителен шеф на Академията за кинематографично изкуство и просвета Бил Крамър и нейният президент Джанет Йънг.

Подобно на доста други награди, „ Оскарите “ претърпяха спад в рейтинга през последните години, и то освен поради пандемията. Тазгодишната гала, водена от Джими Кимъл, притегли 18,7 млн. фенове през март. Макар и доста усъвършенствана спрямо 10,4 млн. души през 2021 година, и 16,6 млн. души, които станаха очевидци по какъв начин Уил Смит удря пестник на Крис Рок през 2022 година, това беше въпреки всичко и третото шоу с най-нисък рейтинг. Преди 2018 година феновете в никакъв случай не са били по-малко от 32 милиона.

Все още не е разгласен водещ на церемонията на 10-и март в спектакъл „ Долби “ в Лос Анджелис следващата година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР