Организаторите на Международния кинофестивал в Гьотеборг търсят киноман, който да

...
Организаторите на Международния кинофестивал в Гьотеборг търсят киноман, който да
Коментари Харесай

Търси се киноман, който да гледа филми на самотен остров

Организаторите на Международния кинофестивал в Гьотеборг търсят киноман, който да изкара една седмица в гледане на филми на уединен остров.
Това е най-големият на Скандинавския полуостров, ще премине тази година под знака на изолацията по схемата една прожекция - един фен, предава ТАСС, представена от DarikNews.
 Отбелязваме Международния ден на киното Отбелязваме Международния ден на киното
Всяка година на 28 декември светът отбелязва Международния ден на киното. На този ден през 1895 година в парижкото " Гран кафе " се състои пъ...
Островът с фар Патер Ностер в Северно море, който е на върха на архипелага, е едно от най-безлюдните и обрулени от ветровете места в Швеция. На определения ще му бъде предоставена опцията да се любува в продължение на цяла седмица на най-новите достижения в седмото изкуство. При все това той всеки ден ще би трябвало да споделя своите усещания от затворничеството си и от кинолентите.
Аналогични извънредни прожекции единствено за един фен ще бъдат направени и в кинотеатрите " Скандинавиум " и " Дракен ".
в Гьотеборг ще премине извънредно в дигитален формат, като публиката ще има достъп до всички филми, до министър председателите и срещите с креативните колективи в интернет платформите. Основна тематика на феста ще бъде " Социалната отдалеченост - новият свят, зародил след пандемията и ролята на киното в него " Програмата на кинофорума, който ще се организира от 29 януари до 8 февруари, ще бъде показана на 12 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР