Организаторите на Формула 1 обявиха, че в резултат на ново

...
Организаторите на Формула 1 обявиха, че в резултат на ново
Коментари Харесай

Формула 1 със старт на Зандвоорт поне до 2025 година

Организаторите на Формула 1 оповестиха, че вследствие на ново съглашение, автомобилният шампионат ще има старт на пистата Зандвоорт най-малко до 2025 година.

Новият контракт надгражда с два нови старта истинският тригодишен контракт, стартирал през 2021 година, когато Гран при на Нидерландия се завърна в календара на Формула 1 за първи път от 1985 година насам.

" Гран при на Нидерландия бързо се откри в календара като обичан на почитателите, предлагайки невероятна сила и чудесно преживяване на почитателите всяка година ", разяснява Стефано Доменикали, президент и изпълнителен шеф на Формула 1. " Разпродадените през последните две години събития издигнаха стандарта във връзка с организацията, развлеченията и устойчивостта и сме удовлетворени да удължим нашите взаимоотношения ".

От Формула 1 споделят доста забавен факт, обвързван с тазгодишното издание на кръга на Зандвоорт, минало под знака на устойчивото напредване на феновете- 99% от закупилите билети за надпреварата са пристигнали на пистата с градски превоз, велосипед или пешком.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР