Организаторът на конкурси за красота в близкото минало Стоян Златния

...
Организаторът на конкурси за красота в близкото минало Стоян Златния
Коментари Харесай

Известен наш бизнесмен влиза в затвора за педофилия!

Организаторът на състезания за хубост в близкото минало Стоян Златния е наказан за педофилия с деца под 14-годишна възраст. 70-годишният мъж ще лежи в пандиза 5 година Това е решил Районният съд в София. Блудствата с малолетни са осъществени през 2010 и 2011 година Гаврил се с децата в София и в хотел на Слънчев бряг.

Златния употребявал разнообразни тактики, с цел да ги изкуши. Предлагал пари на децата и ги държал според, оповестяват от районната прокуратура, която разследваше Стоянов. Той манипулирал девойките и ги принуждавал да пият алкохол. Друг път им купувал дарове и се хвалил, че има пари и власт. Понякога се държал другарски с тях. Така увредил душeвността на децата, които почнали да възприемат обикновено връзките си с мъжа, който може да им бъде дядо.

Когато го арестуват, Стоян Златния е на 62 година В мерцедеса му бил открит противозаконен револвер. С оръжието Златния се хвалел пред девойките. Често ги карал да се събличат пред камерата на компютрите си.

Прякорът на Стоян Стоянов е поради големите ланци и пръстени. Те обаче са подправени, научи “24 часа " от негови близки. Стоян Златния е прочут и като софийския Митьо Пищова поради склонността си да се хвали с интимни похождения, които в никакъв случай не са се случвали. Малко преди ареста му през 2011 година в интернет се появи видео, на което мъжът, очевидно пийнал, пробва да събуе панталона на момиче в дискотека. “Това е клип, с който ние се забавляваме ", оправда се тогава и добави, че това се е случило след конкурс в столична дискотека. Момичето било на 22 година

“Това е 22-годишно момиче, другарка, бяхме цяла компания ", сподели Златния.

През 2017 година името му още веднъж попадна в медиите и отново по всички неверни аргументи. Той бе причакан от незнаен престъпник пред дома си в столичния кв. “Банишора " и наръган 6 пъти с нож. Златния се отърва с леки пострадвания, а нападателят избяга. Според една от версиите агресорът е бил жена. Друга догадка бе, че нападението е поръчано от татко на малолетно момиче, което възрастният мъж задявал. До през днешния ден няма упрекнат за офанзивата. Стоян Златния има брачна половинка, която постоянно тормозел, научи “24 часа ". Присъдата му от 5 година не е дефинитивна и може да се апелира на втора инстанция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР