Органите на реда в щата Ню Мексико арестуваха мъж, подготвял

...
Органите на реда в щата Ню Мексико арестуваха мъж, подготвял
Коментари Харесай

Арестува американец мъж, подготвял непълнолетни за масови убийци

Органите на реда в щата Ню Мексико арестуваха мъж, подготвял малолетни за бъдещи причинители на всеобщи убийства в учебни заведения из Съединени американски щати, заяви в сряда телевизия Ен Би Си.
По нейни данни обвиненият Сирадж Уахадж е отвлякъл своя четиригодишен наследник, който живеел в щата Джорджия с майка си и втория си татко. Според прокуратурата 39-годишният Уахадж е откарал детето в издигнат от него лагер в Ню Мексико, където го е обучавал да стреля с пушка с оглед да употребява тези умения, участвайки в всеобщи убийства из образователните заведения в страната.
Полицията направила след получен сигнал обиск в лагера и разкрила тялото на сина му. Там живеели още един мъж, три дами и 11 деца. Според чиновниците на реда малолетните, физически изтощени, били държани в антисанитарни условия. Според Си Ен Ен документи на следствието сочат, че петимата обвинени, в това число Уахадж, са учили децата да стрелят.

Всички обвинени са задържани и упрекнати в малтретиране на деца. Смъртта на четиригодишния наследник на Уахадж към момента се проверява, по тази причина към този момент няма обвинявания по случая.

Преди три дни Франс прес осведоми, че при интервенцията в селцето Амалия, Ню Мексико, на 3 август Уахадж и различен мъж на име Лукас Мортен били открити дружно с дамите и децата в " тясна каравана, вкопана в земята, покрита с найлон, без вода, канализация и ток ". Всички приличали на " бежанци от третия свят ", нямали храна, нито прясна вода, били боси, немити и облечени единствено с мръсни парцали. Мъжете били въоръжени с щурмова пушка АР-15 и четири револвера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР