Оренбург изпадна от РПЛ след загуба като гост на шампиона

...
Оренбург изпадна от РПЛ след загуба като гост на шампиона
Коментари Харесай

Зенит прати Оренбург във втора дивизия

Оренбург изпадна от РПЛ след загуба като посетител на първенеца Зенит с 1:4. Равенството щеше да остави минимални шансове на отбора на Константин Емелянов да оцелее, само че питерци не бяха настроени да вършат дарове и с три гола през второто полувреме предрешиха ориста на противника си.

Сергей Семак пусна състав, в който участваха част от титулярите, само че и някои от футболистите, които играят по-рядко. Домакините поведоха още във 2-ата минута с автогол на Андрей Малих. Центрирането от фланга бе на Магомед Оздоев, а Сердар Азмун не съумя да си спре топката, само че това изненада Малих, който не се ориентира и вместо да почисти прати кълбото във вратата, защитавана от Андрей Климович.
Гостите имаха потребност от много време, с цел да се окопитят след неприятното начало. В 17-ата минута Фамейе проби и стреля, само че неопределено. В 24-ата Игор Смолников центрира от десния фланг, само че Малком не съумя да нанесе прекрасен удар с глава.

Защитата на Зенит в няколко обстановки подцени офанзиви на противника и в 33-ата беше осъдена. Артьом Кулишев достави съвършено подаване в наказателното поле, а Фамейе се пребори с двама бранители на питерци и означи за 1:1.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 29 кръг, сряда 15 юли  Зенит 4:1краен резулат  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР