Орда кибертерористи накара млада жена да се самоубие навръх рождения

...
Орда кибертерористи накара млада жена да се самоубие навръх рождения
Коментари Харесай

Интернет тормоз докара жена до самоубийство

Орда кибертерористи накара млада жена да се самоубие точно на рождения си ден. Лийн Морисън от дребното село Камбъсбарън в Шотландия е подложена на безсърдечен тормоз от интернет тролове, които поставят всички старания да й съсипят живота, написа в. "България през днешния ден ".


Един изключително безочлив вид основава подправен профил на нейно име в известното приложение за свалки и секссрещи "Тиндър ". В резултат на това майката на 4-годишен наследник е атакувана непрекъснато от извратеняци, които желаят да я вкарат в леглото си. Постепенно Лийн изпада в тежка меланхолия и на 23-ия си рожден ден поставя завършек на живота си - по всяка възможност със свръхдоза антидепресанти.

"Чух се с нея предния ден. С неспокойствие очакваше празненството за рождения си ден. Каза ми, че й следва лекарски обзор. Знаех, че страда от меланхолия, само че нямах визия за издевателството в интернет " - споделя бабата на самоубийцата, Исабел.

Другите родственици също са потресени от новината за гибелта на Лийн. По техни думи на купона за рождения си ден тя е кипяла от сила и е изпила няколко чаши бяло вино. На идната заран околните не съумяват да се свържат с нея и изпращат брат й и чичо й да ревизират дома й. Там двамата откриват натрупа на рожденичката. "Тя имаше комплициран персонален живот, неотдавна завърши една несполучлива връзка. Невижданият тролинг я закопа дефинитивно ", вайка се сестрата на Лийн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР