ората казват, че усмивката е щастие, което може да открием

...
ората казват, че усмивката е щастие, което може да открием
Коментари Харесай

Топъл дом, усмихнати хора

ората споделят, че усмивката е благополучие, което може да открием тъкмо под носа си. От всички живи същества на тази планета, единствено човешките могат да се усмихват и могат да заразяват с нея. Можете да си извършите опит, като се усмихнете на чужд човек – прекомерно евентуално е той да отвърне със същото.

Как да подредите всекидневието си по този начин, че да сте усмихнати по-често? В зимния сезон е целесъобразно да навлизате в отговорностите си по-бавно и леко. Ако работите от у дома, имате всички предпоставки да превърнете дома си в източник на наслада и усмивки. Технологиите улесняват живота ни доста, икономисват старания и провокират възприятие на задоволство. Обзаведете дома си с технологии, които ще допринесат за това да се усмихвате повече и да се чувствате добре – в случай че сте от хората, които пият доста кафе, купете си хубава кафемашина, доверете се на технологиите в готвенето и си освободете време и пространство за други занимания и ползи.

Топлият и комфортен дом или офис е основно изискване за това човек да се усеща удобно и да е работлив. Сигурно всички ще се съгласят, че да работиш и живееш в студено помещение е извънредно потискащо и вместо да си прави работата на драго сърце, човек мисли единствено какво да облече и по какъв начин да се стопли, и сигурно да се усмихва е последната му грижа.

Сега е времето да обзаведете дома си с подов климатик, който е идеалното решение за всяко помещение, което би трябвало да бъде поддържано топло и удобно през зимата. И като споделяме „ подов климатик “, имаме поради неповторимото, който основава чувството за комфорт като симулира резултата на лъчисто отопление.

Подовият климатик е основан с автоматизирана функционалност за ускорено загряване, което значи, че домът ви ще се стопли с 14% по-бързо, в сравнение с с елементарен климатик. С едно допиране на бутона настройката за спомагателна топлота основава чувството за комфорт, симулирайки резултата на лъчисто отопление. След 30 минути тя се изключва автоматизирано. Уредът има и нощен режим, който автоматизирано задава температурата с 2˚C по-ниско при отопление и с 0,5°С по-високо при изстудяване, с цел да обезпечи спокоен сън през нощта.

Функцията за затопляне на пода ще зарадва всички притежатели на този климатик, защото усъвършенства конвекцията, разпределяйки топлия въздух от долната част на климатика. А това значи единствено едно – прелестно затоплени крайници от самото начало! Нещо, което всички желаеме през зимата.

В подовия климатик Perfera Daikin е вградил една нова и неповторима функционалност – ръководство с гласов надзор. Така към този момент можем да си приказваме с климатика – вместо да търсим къде сме си скрили отдалеченото, изключително в спалнята на мрачно, задоволително е да кажем „ Hey Гугъл, set temperature… “

Климатикът може да бъде обвързван с Amazon Alexa или Гугъл Assistant, както да се ръководи от разстояние през телефона или таблета. Така получаваме цялостен и елементарен надзор над климата вкъщи.

За да ни даде здравословен въздух, климатикът има технология Flash Streamer, която унищожава полени и гъбични алергени, а филтърът от титаниев апатит отстранява натрапчивите миризми.

Подовия климатик на DAIKIN е беззвучен, енергийно ефикасен, с съвременен дизайн и цялостен с функционалности, които го вършат съвършеното устройство за отопление на всяко помещение. Той не просто ще ви кара да се усмихвате, а ще бъде ваш сътрудник в положителния старт на всеки нов ден. И не се учудвайте, в случай че започнете да чувате, че сте извънредно усмихнати в последно време – по този начин наподобяват хората, които знаят, че домът им може да бъде стоплен за минути и даже от разстояние.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР